Goud en Eenvoud

Goud en Eenvoud  Overweldigt door wagon ladingen van materieel geluk, die tentoon werden gespreid in een extreme vorm van rijkdom, schitterend in het zonlicht…. Daar waar glamour en Goud onuitputtelijk lijkt te zijn.  Genietend van het uitzicht, de massieve imponerende gestaltes van de bergen, de azure blauwe zee, het warme welkom waarmee we op onze locaties werden ontvangen, het vriendelijke stelletje uit Belgie, een gepassioneerde kok, oh la la, een oude dorpbewoner die elke avond in gezelschap van zijn jonge hond een praatje maakt. De gekleurde verlichte huisjes. De winkeltjes met heerlijke parmasaanse kazen, een wijnproeverijtje en mosselen, dat bakkertje. Muziek op gitaar en banjo. De kamer met airco, de kamer zonder airco. De onbewandelbare paden op slippers. Het bijna onmogelijke vinden van een parkeerplek. De magneetjes voor op de koelkast die de plaats aanduiden waar je bent geweest. Overvol van alle geabsorbeerde polariteiten besefte ik dat Goud en Eenvoud eigenlijk altijd samen gaan. Ze leven naast elkaar en geen moment zonder elkaar. Leve de vakantie!

Goud en Eenvoud
Overweldigt door wagon ladingen van materieel geluk, die tentoon werden gespreid in een extreme vorm van rijkdom, schitterend in het zonlicht…. Daar waar glamour en Goud onuitputtelijk lijkt te zijn.

Genietend van het uitzicht, de massieve imponerende gestaltes van de bergen, de azure blauwe zee, het warme welkom waarmee we op onze locaties werden ontvangen, het vriendelijke stelletje uit Belgie, een gepassioneerde kok, oh la la, een oude dorpbewoner die elke avond in gezelschap van zijn jonge hond een praatje maakt. De gekleurde verlichte huisjes. De winkeltjes met heerlijke parmasaanse kazen, een wijnproeverijtje en mosselen, dat bakkertje. Muziek op gitaar en banjo. De kamer met airco, de kamer zonder airco. De onbewandelbare paden op slippers. Het bijna onmogelijke vinden van een parkeerplek. De magneetjes voor op de koelkast die de plaats aanduiden waar je bent geweest. Overvol van alle geabsorbeerde polariteiten besefte ik dat Goud en Eenvoud eigenlijk altijd samen gaan. Ze leven naast elkaar en geen moment zonder elkaar. Leve de vakantie!