Moederdag

Moederdag   Elk jaar is er weer die speciale dag om te vieren dat je moeder jouw moeder is. De rol die je moeder speelt in jouw leven zal voor een ieder van ons een andere gevoelswaarde hebben.   Je wilt het vieren of niet, je geeft een bloemetje of niet, je gaat langs of niet, je vind het onzin of niet. 10 mei is 1 dag op de toekomstige tijdlijn. Is jouw waardering voor je moeder in 1 dag te vangen? Fijner is het als je die waardering kunt loslaten op elke willekeurige dag die nog te vangen is.    Mijn zoon verraste mij ooit met een lijst met de tekst “voor elke herinnering die nog gaat komen”. Zodra mijn blik er op valt wordt ik overvallen door een glimlach en een onzichtbare navelstreng doet zijn natuurlijke werk. Een verbinding zonder woorden, maar verbonden tot de volgende herinnering.

Moederdag
Elk jaar is er weer die speciale dag om te vieren dat je moeder jouw moeder is. De rol die je moeder speelt in jouw leven zal voor een ieder van ons een andere gevoelswaarde hebben. Je wilt het vieren of niet, je geeft een bloemetje of niet, je gaat langs of niet, je vind het onzin of niet. 10 mei is 1 dag op de toekomstige tijdlijn. Is jouw waardering voor je moeder in 1 dag te vangen? Fijner is het als je die waardering kunt loslaten op elke willekeurige dag die nog te vangen is.

Mijn zoon verraste mij ooit met een lijst met de tekst “voor elke herinnering die nog gaat komen”. Zodra mijn blik er op valt wordt ik overvallen door een glimlach en een onzichtbare navelstreng doet zijn natuurlijke werk. Een verbinding zonder woorden, maar verbonden tot de volgende herinnering.