NUJY Nieuwsletter / Aanraking

Heilzame aanraking Hoe fijn is het om je even geen zorgen te maken over dingen waar je geen controle over hebt. De controle over wie je denkt te zijn los te leren laten. Voordat je bij NUJY een ontspanningsmassage ondergaat maken we eerst opnieuw contact met je lichaam door Reiki toe te passen op verschillende plekken. Op deze wijze kan je eerst rustig wennen aan mijn handen en vindt er verbinding plaats.  Mijn handen dienen als "doorgeefluikjes" van de universele energie die voor iedereen beschikbaar is. Hiermee komt jouw levensenergie weer op gang. Warmte of tintelingen worden voelbaar. Voor anderen zijn weer het zien van opvallende kleuren zichtbaar. Het kan ook een weldadig rust gevoel teweeg brengen waarmee je goed in je lichaam zakt, voor de overgang naar de massage.     Meestal vergeten we maar al te vaak hoe we ons bewust weer kunnen opladen. Als we lichamelijke zijn overbelast of als we emotioneel veel te verwerken krijgen is een energie boost geen overbodige luxe. Aandacht aan jezelf schenken is eerder noodzakelijk. Het helpt je op natuurlijke wijze, jouw proces van genezing in werking te zetten om liefdevol jouw oude patronen te doorbreken. Jouw lichaam geeft je prachtige waarschuwingssignalen, je helpt jezelf door ze niet langer te negeren, ze zijn van jou en ze mogen er zijn. Begeleidt door zachte muziek op de achtergrond en gebruik van onderstaande olie NUJY Be Flexible, hoef je niets te doen…. alleen luisteren en te ademen. Jouw levensenergie is de bron van alles.     NUJY Be Flexible Zonder inspanning…ontspannen. Diep en nog dieper ademhalen, rustig in en rustig uit. Je lichaam geeft aan wat je nodig hebt en op natuurlijke wijze ontstaat er een heerlijk ontspannen gevoel. De geur van Be Flexible geeft aan hoe prettig het is even niets te doen en de rust op te zoeken, in plaats van te ontlopen. Ervaar hoe plezierig het is om uit je stress te komen en intuïtief het contact met je lichaam te herstellen. Etherische olieen: Lavendel, Rosalina, Geranium, Sandelhout


Heilzame aanraking
Hoe fijn is het om je even geen zorgen te maken over dingen waar je geen controle over hebt. De controle over wie je denkt te zijn los te leren laten. Voordat je bij NUJY een ontspanningsmassage ondergaat maken we eerst opnieuw contact met je lichaam door Reiki toe te passen op verschillende plekken. Op deze wijze kan je eerst rustig wennen aan mijn handen en vindt er verbinding plaats.
Mijn handen dienen als "doorgeefluikjes" van de universele energie die voor iedereen beschikbaar is. Hiermee komt jouw levensenergie weer op gang. Warmte of tintelingen worden voelbaar. Voor anderen zijn weer het zien van opvallende kleuren zichtbaar. Het kan ook een weldadig rust gevoel teweeg brengen waarmee je goed in je lichaam zakt, voor de overgang naar de massage.


Meestal vergeten we maar al te vaak hoe we ons bewust weer kunnen opladen. Als we lichamelijke zijn overbelast of als we emotioneel veel te verwerken krijgen is een energie boost geen overbodige luxe. Aandacht aan jezelf schenken is eerder noodzakelijk. Het helpt je op natuurlijke wijze, jouw proces van genezing in werking te zetten om liefdevol jouw oude patronen te doorbreken. Jouw lichaam geeft je prachtige waarschuwingssignalen, je helpt jezelf door ze niet langer te negeren, ze zijn van jou en ze mogen er zijn. Begeleidt door zachte muziek op de achtergrond en gebruik van onderstaande olie NUJY Be Flexible, hoef je niets te doen…. alleen luisteren en te ademen. Jouw levensenergie is de bron van alles.

NUJY Be Flexible
Zonder inspanning…ontspannen. Diep en nog dieper ademhalen, rustig in en rustig uit. Je lichaam geeft aan wat je nodig hebt en op natuurlijke wijze ontstaat er een heerlijk ontspannen gevoel. De geur van Be Flexible geeft aan hoe prettig het is even niets te doen en de rust op te zoeken, in plaats van te ontlopen. Ervaar hoe plezierig het is om uit je stress te komen en intuïtief het contact met je lichaam te herstellen. Etherische olieen: Lavendel, Rosalina, Geranium, Sandelhout