Kerst

Kerst Glimlach   Moeiteloos de feestdagen door is een veel gehoorde wens. Rond deze tijd moet er nog van alles voorbereid worden en rust is ver te zoeken. Diep van binnen is het idee van rustige ontspannen dagen meer dan welkom en toch nemen onze rusteloze gedachten de onrust moeiteloos over.  Hoe paradoxaal. Zonder enige inspanning kunnen we daar een kleine verandering in aanbrengen. Vraag jezelf af wat er echt nodig is. Ontspanning, rust, aandacht voor jezelf of stilte?     Spontaan vervul je misschien wel een stille wens voor jou of een ander. Er is geen verschil.  Laat jouw ontspannen kerstcadeau een schot in de roos zijn. De rust, ontspanning of stilte opzoeken, het mag bij NUJY. Neem een kijkje op onze  website  voor de verschillende mogelijkheden. NUJY cadeaubonnen zijn er vanaf 20 euro. Wil je de bon komen ophalen of thuis laten bezorgen? Het kan allebei.

Kerst Glimlach
Moeiteloos de feestdagen door is een veel gehoorde wens. Rond deze tijd moet er nog van alles voorbereid worden en rust is ver te zoeken. Diep van binnen is het idee van rustige ontspannen dagen meer dan welkom en toch nemen onze rusteloze gedachten de onrust moeiteloos over.  Hoe paradoxaal. Zonder enige inspanning kunnen we daar een kleine verandering in aanbrengen. Vraag jezelf af wat er echt nodig is. Ontspanning, rust, aandacht voor jezelf of stilte?

 
Spontaan vervul je misschien wel een stille wens voor jou of een ander. Er is geen verschil.  Laat jouw ontspannen kerstcadeau een schot in de roos zijn. De rust, ontspanning of stilte opzoeken, het mag bij NUJY. Neem een kijkje op onze website voor de verschillende mogelijkheden. NUJY cadeaubonnen zijn er vanaf 20 euro. Wil je de bon komen ophalen of thuis laten bezorgen? Het kan allebei.