Aandacht voor jezelf

Ieder individu verdient het om de juiste zorg aan zichzelf te besteden. Hoe een ontspanningsmassage en bewustwording de klachten van een persoon kan verlichten of verhelpen heeft mij altijd al gefascineerd. Het volgen van verschillende massage cursussen en een NLP Master opleiding hebben een boost gegeven aan mijn persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van mijn passie. Bewustwording heeft mijn leven positief beinvloed en dichter bij mezelf gebracht. Hierdoor kon ik het beste uit mijzelf halen en is NUJY Massagepraktijk in Den Haag ontstaan.

NUJY omdat ik het wil delen. NUJY omdat ik het wil doorgeven aan jou, waarbij ik rekening houd met jouw behoeften. Nu ben jij aan de beurt om je lichaam en geest optimaal samen te laten werken.

Het lichaam zit vaak vol met opgebouwde stress en emoties. Stress of emotie die vastzit of niet stroomt in het lichaam, kan zich uiten in pijn, kramp of stijfheid. Erkenning van dit signaal kan leiden tot een eerste waardevolle stap om het contact met je lichaam te herstellen. Bij NUJY wordt een ontspanningsmassage gecombineerd met Reiki om jouw natuurlijke energieën weer te laten stromen.

Het is mijn missie om jou aan te moedigen meer aandacht te creëeren voor jezelf en jouw lichaam. Je lichaam weer te voelen en bewust de eenheid van lichaam en geest te ervaren. Leren luisteren naar wat je lichaam jou te vertellen heeft. Hierdoor kan je je van bepaalde emoties bewust worden. Daarvoor biedt NUJY naast de massages ondersteuning (indien gewenst) in de vorm van een gesprek. Hierbij is het de ondersteuning die telt in de vorm van een luisterend oor, zonder oordeel. De antwoorden die jou verder kunnen helpen, komen vanzelf. Vertrouw daarop, het is een liefdevolle stap van onbewust naar bewust, met de wetenschap dat je perfect bent zoals je bent, ieder moment.