Visualisaties zien van een sfeervolle praktijk en een gezellige zonnige tuin, waarin ik groepen vrouwen mag verwelkomen voor een heerlijk Wellness arrangement. Jullie, de goede dingen van het leven, rust, aandacht en ontspanning zijn het middelpunt. Ongedwongen relaxen met elkaar, tijd voor jezelf maken, even uit de dagelijkse sleur stappen. Persoonlijke aandacht, innerlijk en uiterlijk nieuwe energie opdoen en tevreden naar huis. Voor jou en jouw vriendinnen, jou en jouw collega’s, elk willekeurig vriendinnen, vrijgezellen of familie feestje. NUJY is verrijkt met twee Wellness Arrangementen.


Het Klavertje Twee arrangement is geschikt voor groepen vrouwen van 3 tot maximaal 8 personen en bestaat uit 2 behandelingen van 15 minuten. De massages worden gegeven door 2 masseuses vanaf 6 personen. Voel je vrij om eigen versnaperingen mee te nemen of reserveer een lunch.

Massage
- Rugmassage
- Hoofd of Voetmassage

Elkaar inspireren
Tijdens dit arrangement ga je zowel alleen als gezamenlijk nog genieten van 6 ontspannende onderdelen. Je gaat elkaar een handmassage geven en ook ontvangen, je mag je eigen massage olie maken op basis van diverse etherische oliën,  je kunt je handen scrubben met een heerlijke scrub en daarna insmeren met een bodybutter, je gaat plaatsnemen in een massagestoel en uiteraard is er ook nog een relaxmomentje voor jezelf waarin het je vrij staat te doen waar je zin in hebt.

Presentje
De vrijgezel of organisator ontvangt een goodiebag met een heerlijke Bamboe scrub en Bamboe Bodybutter.

Prijs: €37,50 p.p.

 

Het Klavertje Vier arrangement is geschikt voor groepen vrouwen van 6 personen en bestaat uit 4 behandelingen van 25 minuten. Per behandeling is 1 keuze mogelijk. Een masseuse, een lifestyle coach, een schoonheidsspecialiste en een visagiste zullen er gezamenlijk voor zorgen dat de stress en drukte van alledag verzacht wordt en dat je kunt ontspannen. Voel je vrij om eigen versnaperingen mee te nemen of reserveer een lunch.

Massage
- Rugmassage
- Hoofd- en nekmassage
- Voetmassage

Coaching
- Spiegeltje, spiegeltje aan de wand: ik ben?
- Het gras is niet groener aan de overkant (relatie)
- Op de stoel v/d directeur zitten (werk)

Visagie
- Dag make-up, natural make-up
- Avond make-up, smokey eyes
- Bruids- of glamour make-up
- Handige make-up tips voor thuis

Schoonheidsbehandeling
- Reinigende behandeling (Face wash & gezichtsbehandeling)
- Verzorgende behandeling (gezichtsmasker & dagcreme)
- Epileren of Harsen
- Wimpers verven & wenkbrauwen verven

Creatief
Binnen jouw comfort zone mag je ook stoeien met je creatieve kant. Een armbandje & een persoonlijk moodboard maken zijn de creatieve onderdelen van ons Wellness Arrangement. Ontdek hoe fijn het is om uit je comfort zone te gaan en te ontdekken hoe creatief origineel je bent. Stimuleer elkaar of neem een heerlijk rustmomentje voor jezelf.

Prijs: €69,95 p.p.NJOY de pure momenten bij NUJY in Delft, want welzijn is jezelf zijn.

Voor het maken van een reservering of voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken op 06-24510995 of via ons e-mail adres info@nujy.nl. Tevens kunt u met het formulier hiernaast een arrangement reserveren. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.